Lediga Tjänster

Account Manager till det senaste inom telefoni!

Du tjej/kille, vi har jobbet för dig som vill utveckla dig som Säljare/Account Manager och jobba med det senaste inom telefoni vare sig du har tidigare erfarenhet eller inte.

Gillar du att ha kontakt med människor och söker ett roligt och omväxlande jobb! Då är det här något för dig! Som extra krydda så erbjuder vi en unik kombination av grundlön, bonus och provision.

Till vårt kontor i Kista söker vi Säljare/Account Manager till vår egenutvecklade moln-växel Comgate Cloud med tillhörande operatörs-tjänster. Vi står för löpande utbildning och säljstöd

Kvalifikationer

  • Du har höga ambitioner och vill komma igång med eller vidareutveckla dig inom försäljning.
  • Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
  • Det är en fördel om du har B-körkort men inget krav.

Ansökan

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan till rekrytering@comgate.se
Vi ser fram emot att höra i från dig!

Anställningsform

Heltid med grundlön och en unik provisionsmodell.

Vår egenutvecklade succéväxel. Med Comgate Cloud växeltjänst kan vem som helst, även mindre företag, få en prisvärd professionell växel med automatisk telefonist, kö-funktion, hänvisning mm.

Läs mer

Är ni ett större företag? Välj en pålitlig växeltjänst som baserar sig på världens mest sålda växelplattform. Comgate Connect är operatörsoberoende, passar från ca 20 användare och uppåt och är helt skalbar efter ditt företags behov.

Läs mer

Jämför med våra vassa abonnemangs-paket och minska era kostnader för telefoni. Vi hjälper er kostnadsfritt, snabbt och smidigt med överlåtelse av befintliga abonnemang!

Läs mer