Om oss

Comgates ledstjärna är att förse företag med innovativa men lättanvända telefonitjänster!

Comgate är egen Telefoni-Operatör och Systemutvecklare av telefoni-tjänster med rikstäckande försäljning och support. Comgate startades 2005 men ett antal medarbetare i vår personal (bl.a. VD Andreas Bellander) har varit med och försett företag med växel-telefoni sedan telefoni-monopolet släpptes 1988. Det har gett oss unika kunskaper om telefoni som vi tar vara på när vi utvecklar nya telefoni och växel-tjänster.

I vår växeltjänst Comgate Cloud som efter några års utveckling hade säljstart 2016 har vi gått in för att utveckla marknadens mest moderna och prisvärda växel-tjänst till små och medelstora företag för både fast och mobil telefoni med en lättanvänd app.

Tjänsten utvecklas löpande med innovativa och unika funktioner men alltid med användarvänlighet i fokus. Vår policy i denna tjänst är att erbjuda en växeltjänst med en mycket attraktiv prissättning och utan bindningstider. Vi har fått en fantastisk respons med närmare 1.000 nya användare i systemet på kort tid och räknar med en kraftig tillväxt de närmaste åren.

Vi erbjuder även vår växeltjänst Comgate Connect som vänder sig till företag med mera komplexa behov som callcenters mm. Tjänsten bygger på en Avaya-plattform som är en av världens mest sålda och beprövade växel-plattformar.

Vår egenutvecklade succéväxel. Med Comgate Cloud växeltjänst kan vem som helst, även mindre företag, få en prisvärd professionell växel med automatisk telefonist, kö-funktion, hänvisning mm.

Läs mer

Är ni ett större företag? Välj en pålitlig växeltjänst som baserar sig på världens mest sålda växelplattform. Comgate Connect är operatörsoberoende, passar från ca 20 användare och uppåt och är helt skalbar efter ditt företags behov.

Läs mer

Jämför med våra vassa abonnemangs-paket och minska era kostnader för telefoni. Vi hjälper er kostnadsfritt, snabbt och smidigt med överlåtelse av befintliga abonnemang!

Läs mer