Support

IP-telefoni, mobilitet och integration av Outlook och CRM är krav som ofta ställs vid upphandling och då räcker det inte med en snabb och kostnadseffektiv installation. Det behövs också en pålitlig servicepartner som tar ansvar för underhåll och drift, även efter slutförd installation.

Kontakta supportavdelningen på

support@comgate.se eller 0200-911 811

En trygg servicepartner

Att investera i ny kommunikationsplattform är ett viktigt steg för företaget, oavsett storlek. Det lilla bolaget ska känna sig lika trygg med telefonin som det stora multinationella med tusentals användare. Projekt- och installationsfasen ser vi därför bara som början på ett långt samarbete, där Comgate erbjuder den trygghet som behövs i dagens snabbväxande IT-samhälle.

Vår egenutvecklade succéväxel. Med Comgate Cloud växeltjänst kan vem som helst, även mindre företag, få en prisvärd professionell växel med automatisk telefonist, kö-funktion, hänvisning mm.

Läs mer

Är ni ett större företag? Välj en pålitlig växeltjänst som baserar sig på världens mest sålda växelplattform. Comgate Connect är operatörsoberoende, passar från ca 20 användare och uppåt och är helt skalbar efter ditt företags behov.

Läs mer

Jämför med våra vassa abonnemangs-paket och minska era kostnader för telefoni. Vi hjälper er kostnadsfritt, snabbt och smidigt med överlåtelse av befintliga abonnemang!

Läs mer