Bruksanvisningar

Comgate Connect

Bruksanvisningar till bordstelefoner
och IP Dect trådlösa telefoner

Avaya 1608 IP
Avaya 1616 IP
Avaya 9608 IP
Avaya 9620 IP
Avaya 9650 IP
IP-Dect 3701
IP-Dect 3711
IP-Dect 3740
IP-Dect 3725
IP-Dect 3720

Vår egenutvecklade succéväxel. Med Comgate Cloud växeltjänst kan vem som helst, även mindre företag, få en prisvärd professionell växel med automatisk telefonist, kö-funktion, hänvisning mm.

Läs mer

Är ni ett större företag? Välj en pålitlig växeltjänst som baserar sig på världens mest sålda växelplattform. Comgate Connect är operatörsoberoende, passar från ca 20 användare och uppåt och är helt skalbar efter ditt företags behov.

Läs mer

Jämför med våra vassa abonnemangs-paket och minska era kostnader för telefoni. Vi hjälper er kostnadsfritt, snabbt och smidigt med överlåtelse av befintliga abonnemang!

Läs mer