Utbildning

Utbildning

Vi vill att kunder drar fördel av alla funktioner som passar just deras organisation och arbetsmönster. I våra kommunikationslösningar finns oändliga möjligheter för anpassningar som höjer graden av tillgänglighet, kombinerat med användarvänlighet.

För att optimera detta erbjuds kunden alltid utbildningar för olika målgrupper. Det kan vara en ren handhavandeutbildning för slutanvändaren eller till exempel en mer ingående utbildning för telefonist eller systemansvarig. Vi skräddarsyr våra utbildningar för att passa just Era önskemål.

Exempel på utbildningar

  • Användarutbildning
    2 till 4 timmar i grupper om 1 – 15 personer
  • Telefonistutbildning
    2 till 4 timmar i grupper om 1 – 3 personer
  • Administratörsutbildning
    4 timmar för 1 – 2 personer

Utbildningarna hålls av vår egen personal med mångårig erfarenhet av utbildningar och arbete i telekomprojekt.

Vår egenutvecklade succéväxel. Med Comgate Cloud växeltjänst kan vem som helst, även mindre företag, få en prisvärd professionell växel med automatisk telefonist, kö-funktion, hänvisning mm.

Läs mer

Är ni ett större företag? Välj en pålitlig växeltjänst som baserar sig på världens mest sålda växelplattform. Comgate Connect är operatörsoberoende, passar från ca 20 användare och uppåt och är helt skalbar efter ditt företags behov.

Läs mer

Jämför med våra vassa abonnemangs-paket och minska era kostnader för telefoni. Vi hjälper er kostnadsfritt, snabbt och smidigt med överlåtelse av befintliga abonnemang!

Läs mer