Mobilabonnemang

Vi är din operatör

lönsamt, enkelt och flexibelt

Vill du samla all din telekommunikation hos en och samma leverantör? Som operatör kan vi erbjuda ditt företag en helhetslösning med förmånliga priser på allt från mobil-abonnemang till fast telefoni och växeltjänster, allt i ett. Du sparar pengar, slipper krångliga avtal och får en bättre översikt för all din telefoni. Klicka på kontakt-knappen uppe till höger och skicka en prisförfrågan till oss!

Byta till Comgate som operatör?

Det ska vara enkelt att byta operatör. Vi samarbetar med alla större operatörer som t.ex. Telia, Tele2, Telenor mfl. Därför kan vi smidigt och kostnadsfritt hjälpa dig att flytta över alla dina befintliga telefonabonnemang till oss.

Så hjälper vi dig att jämföra abonnemang och telefonitjänster

Oftast är det priset som avgör om man vill byta operatör. Men hur vet man vad som verkligen är lönsamt? Vi hjälper dig att räkna ut dina kostnadsbesparingar innan du väljer att byta till oss. Det här får du reda på:

  • Vilken av våra telefonlösningar som är billigast och bäst för dig
  • Vilken abonnemangsform som är bäst lämpad utifrån dina ringmönster
  • Sammanställning med hur mycket du sparar genom att byta till Comgate

Vill du byta abonnemang och skaffa en ny växel med smarta funktioner? Hos oss får du en helhetslösning för hela företagets telefoni där vi bygger din växel efter dina behov och erbjuder rätt abonnemangsform, alltid till förmånliga priser.

Vår egenutvecklade succéväxel. Med Comgate Cloud växeltjänst kan vem som helst, även mindre företag, få en prisvärd professionell växel med automatisk telefonist, kö-funktion, hänvisning mm.

Läs mer

Är ni ett större företag? Välj en pålitlig växeltjänst som baserar sig på världens mest sålda växelplattform. Comgate Connect är operatörsoberoende, passar från ca 20 användare och uppåt och är helt skalbar efter ditt företags behov.

Läs mer