Referenser

ICA Supermarket Norby

I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag.
I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest.
Vi ses i butiken!
ICA Supermarket Norby

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate SIP-trunk för fast telefoni
Comgate fastpris mobilabonnemang
Comgate robusta mobiltelefoner, CAT-B30
Plats: Uppsala

DB Hälsospecialisten AB

Vi är kända för våra välkomnande träningsanläggningar, med fokus på dig, ditt välmående och en skadefri träning. Vi drivs av kunskapen om att en människa som är i god balans, både kan och vill prestera sitt bästa. Vi har verktygen, metodiken, erfarenheten och inte minst personalen för du ska kunna uppnå den nivån.
För att du ska nå dit erbjuder vi gruppträning, personlig träning, yoga, massage samt medicinsk behandling, kiropraktik och rehabilitering.
www.dbhalsospecialisten.se

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate Cloud användare med mobil app
Comgate flexibla svarsgrupper
Comgate SIP trunk för fast telefoni
Comgate ”ruggad” mobiltelefon Caterpillar B30
Comgate fastpris mobilabonnemang
Plats: Stockholm/Nacka, Stockholm/Östermalm

”Vi har krävande kunder, varför nåbarhet kan vara avgörande. Gammal koppartrådstelefoni och enskildas mobilnummer ersattes med en professionell Comgate Cloud-lösning, som passar särskilt väl för både timanställda samt jourpersonal – utan investeringar. Lokala nummer kan nu besvaras centralt, med betydligt högre svarsfrekvens. Vidare är vi glada att vara med och utveckla Flic och praktiska funktioner för receptionen med den.”

Borlänge Bilbärgning AB

Borlänge Bilbärgning är ett serviceföretag inom vägassistans och bärgning etablerat i Borlänge samt Falun med verksamhet 24 timmar om dygnet – året om. Transporter mellan verkstäder, akuta ärenden vid olyckor samt transporter av t ex traktorer och andra maskiner. Från att vara ett renodlat transportföretag utökades verksamheten med assistance och bärgning 2006. Vi blev anslutna till Falck Räddningskår AB som finns representerade på ett hundratal orter i Sverige. Vi utför även dessa tjänster Starthjälp, Låsöppning, Jourreparationer. Ta gärna kontakt med oss för prisuppgifter på tel. 070 – 345 85 05. Vi har jour dygnet runt, året runt. Det går alltid att nå oss.
Gå gärna in och läs mer om oss och våra tjänster här!
www.bärgningstjänstdalarna.se

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel med mobila användare
Comgate SIP trunk för fast telefoni
Comgate fastpris mobilabonnemang
Plats: Borlänge

Lindells Bageri & Konditori AB

Lindells Bageri & Konditori AB erbjuder grossister, producenter och konsumenter högkvalitativa bageri- och konditoriprodukter genom egen kvalitetssäkrad produktion. Våra produkter exponeras inom EU och främst Sverige, via inhyrd och egen säljkår. Kvalitet och smakupplevelse borgar för en långsiktig relation, med våra kunder och dess önskemål i centrum för vår produktion.

Lindells – så ska det smaka!

http://www.lindellsbageri.eu

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate Cloud mobil användare
Comgate Cloud kö-funktion
Plats: Landskrona

Ljunghusen Restaurang & Pizzeria

Kvalitén på våra råvaror i kombination med över 25 års erfarenhet i branschen ger er en unik och smakrik upplevelse.
Genom våra råvaror tar vi er på en tur genom Italien. Våra pizzor görs på det högklassiga Caputo-00 mjölet från tillverkaren Caputo i Neapel. Tomatsåsen görs på Muttis finkrossade tomater, som kommer från Parma regionen. Det är en unik produkt eftersom den är en blandning av finkrossade tomater och äkta tomatjuice, som vi kryddar själv. Vår pizzaost är speciellt anpassad för pizzamarknaden med en balanserad salthalt och mild smak, som inte tar över smakerna från andra råvaror. Provinsen Parma i Italien är producent till många av våra råvaror, bl a till vår äkta parmaskinka. Vår parmaskinka innehåller inga tillsatser förutom Sicilianskt havssalt. Parmaskinka lufttorkas och lagras i minst ett år, i hårt styrd temperatur och luftfuktighet. Parmaskinkan är stämplad med en femuddig hertigkrona och försedd med datumsigill där varje steg i framställningsprocessen kan spåras.
Gå gärna in och läs mer om oss här: https://www.restaurangljunghusen.se/

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate SIP trunk för fast telefoni
Comgate Decttelefon
Comgate fastpris mobilabonnemang
Comgate köhantering
Plats: Höllviken

”Comgates molnväxel passar vår restaurang perfekt! Driftsäker med funktioner som passar oss bra till låg månadskostnad. Bemötandet från säljare och supporten är alltid jättebra.”
Goran Naumovski | ägare

Bergmans Konfektion AB

Uppsalas enda herrbutik för damer!
Oavsett vad du söker finner du det mesta av kvalitetskläder hos oss på Bergmans i Uppsala. Sedan 1929 har vi sålt herrkläder till Uppsalaborna och sedan ett par år tillbaka även damkläder. Från noga utvalda leverantörer väljer vi ut det de är bäst på, t.ex. Oscar Jacobson, Tommy Hilfiger, Wolsey, Calvin Klein, Stenströms och Tiger. Till henne hittar du även klädmärken som Max Mara Weekend och Camilla Thulin för att nämna några.
Gå gärna in och läs mer om oss och våra produkter här! www.bergmanskonfektion.se/

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate SIP trunk för fast telefoni
Comgate ”ruggad” mobiltelefon Caterpillar B30
Comgate fastpris mobilabonnemang
Plats: Uppsala

F12 Gruppen

https://gruppf12.com/restauranger/

Vald lösning:
Comgate Connect Molnväxel
Comgate Connect dectsystem
Comgate Connect konferensbrygga
Comgate Connect jourtjänst
Plats: Stockholm, Uppsala, Malmö, Göteborg

Brilliantcare Sverige AB

Brilliantcare är ett samlingsnamn på vårt nya bilvårdsprogram som innehåller ett komplett behandlingsprogram för bilvårdare samt konsumentprodukter. Brilliantcare Ceramic Protection är en av världens mest pålitliga lackkonserveringar. Brilliantcare Ceramic protections framgång har produkten fått genom sin fantastiska hållbarhet och extrema reptålighet. Skyddet är otroligt effektivt eftersom Brilliantcare Ceramic Protection skyddar mot fågelspill, trädsav och har ett 100%-igt skydd mot UV strålning vilket Brilliant Ceramic Protection är ensam om idag.
Gå gärna in och läs mer om oss och våra produkter här! http://www.brilliantcare.se/

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate SIP trunk för fast telefoni
Comgate mobila användare
Plats: Vittsjö

”Vi har nu använt Comgate i ett år och är väldigt nöjda. Där finns en snabb och bra support och också en bra förståelse för vad som är behovet för oss.”
Kent Svensson

Incino Sverige AB

Världens mest sålda förbränningstoalett!
Incinolet är skonsam mot miljön och fungerar utan vatten och avlopp. Urin och fekalier förbränns och blir till lukt- och bakteriefri aska. Amerikanska Incinolet är originalet, kontinuerligt utvecklad och optimerad sedan 1959.
Incinolet är överlägsen marknadsledare i USA och Kanada och säljs i många länder världen över – Världens mest sålda förbränningstoalett helt enkelt. Incinolet har hög driftsäkerhet och är enkel att använda och underhålla. Det har vi uppnått genom komponenter av hög kvalitet, genomtänkt konstruktion och minimalt med onödiga finesser.
https://www.incino.se

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate SIP-trunk
Plats: Stockholm

”Vi är ett litet företag och vi är ofta på språng. Comgate Cloud passar oss perfekt eftersom kunderna alltid når oss på vårt telefonnummer. Det är enkelt och har det vi behöver. Lätt att hantera i appen och när vi behöver hjälp så har vi fått det väldigt snabbt.”
Mats Hellström | delägare och allt i allo

Viking Rehab

Vi utgår från perspektivet den naturliga människan. Vi kan konstatera att vår livsstil tvingar oss att göra mycket av sådant vi inte är skapta för att göra. Med utgångspunkt från vårt perspektiv kan vi förklara hur många diagnoser på ett naturligt sätt uppkommer och genom att angripa detta med behandlingsstrategier där vi skapar förutsättningar och ger verktyg för individer att skapa denna förändring jobbar vi för att göra Sverige friskare.
http://www.vikingrehab.se/

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate Cloud SIP-trunk
Plats: Uppsala

”Vi är ett fåmansföretag som valt Comgates Cloud molnväxel. Lätt att hantera och klart prisvärt för oss”
Magnus Fredriksson | delägare Viking REHAB

Bygg-Sven AB

Bygg-Sven i Östervåla AB är ett familjeföretag med över 50 års erfarenhet inom byggbranschen. Det startades av Sven Pettersson 1953.

Anlitar Ni oss så får Ni ett företag med stor erfarenhet och skicklighet inom byggbranschen. Vår omsättning de senaste åren har legat på 25-30 miljoner.

Vi utför allt mellan minsta förråd till nya skolbyggnader, vatten- och brandskador (Länsförsäkringar), stall- o ladugårdar, maskinhallar, nyproduktion av villor, utbyggnader, takrenoveringar, fönsterbyten m.m.
www.bygg-sven.se

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate SIP-trunk
Comgate Fasta telefoner
Plats: Östervåla

”Vi har nu fått ett telefonisystem som passar oss. Eftersom vi ofta måste ut på byggarbetsplatser så nås vi även där och kunder behöver inte få ett meddelande att kontoret är obemannat. Detta till en kostnad som är lägre än från andra leverantörer.”
Anders Pentler | delägare

Stalon AB

Vi är ett tillverkande industriföretag i Norrlands inland som bedriver tillverkning och försäljning av Stalon Ljuddämpare till jaktvapen.
http://stalon.nu/

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate Cloud IP-dect
Plats: Malgomaj

”Suverän service och mycket bra kundservice.”
Daniel Axelsson | VD

CityDäck

Vår affärsidé är och har alltid varit enkel: Erbjud billiga däck och god service! Efter snart 20 år i branschen har vi mycket goda relationer till våra leverantörer, detta ger dig som kund hos oss oslagbara priser. Vi har alltid strävat efter att hålla lägsta pris, men på samma gång ge god service. Resultatet är uppenbart! – Tusentals nöjda återkommande kunder. Det viktiga är att du är nöjd med oss, därför vågar vi påstå att våra priser och service inte går att matcha.
http://www.citydack.se

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate Cloud inspelningsfunktion
Comgate mobilabonnemang
Plats: Malmö

”Comgates molnväxel passar oss perfekt. Vi var ute efter en flexibel lösning med möjlighet till bl.a. samtalsinspelning. Comgate löste funktioner som andra leverantörer inte kunde leverera. Med Comgate känner vi oss trygga att snabbt få den hjälp vi behöver”
Hamodi Hassoun | Verkmästare

Ortho Center Skåne

Ortho Center Skåne bygger på idén om att bäst resultat nås i ett specialiserat center med omsorgsfullt utvalda läkare och noggrann rehabilitering, vården skall dessutom vara tillgänglig när du behöver den.
http://skane.orthocenter.se/

Vald lösning:
Comgate Connect molnväxel för fast och bärbar telefoni
Comgate Connect tidsbokningssystem
Plats: Malmö och Göteborg

”Comgate har hjälpt oss hantera våra samtal på ett bra sätt eftersom vi kan styra telefontiderna själva. Vi kan även lätt ändra efterhand som vår verksamhet ändrar sig. Nu slipper vi mycket irritationer”
Lis Johannesson | Undersköterska

Städkompakt i Stockholm AB

Städkompakt är ett auktoriserat miljövänligt flexibelt företag som tillhandahåller kvalitativa lokalvårdstjänster såsom kontorsstädning, butiksstädning, fönsterputs, golvvård, trappstädning, kontorsstädning och byggstädning till rätt pris.
http://www.stadkompakt.se/

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Plats: Stockholm

”Comgate har löst våra tidigare telefoniproblem med sin enkla molnväxel, dessutom till en mycket låg månadskostnad.”
Sandor Nagy | Produktionschef

Attendo

Attendo är nordens ledande omsorgsföretag. Vi tillhandahåller samtliga tjänster som ryms inom individ och familj, LSS, hemtjänst och äldreomsorg. Vi vågar påstå att vi täcker större delen av socialtjänstens behov. Vi erbjuder till exempel inom Attendo individ och Familj, konsulentstödd familjehemsvård, Behandlingshem för flickor och pojkar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, Beroendevård, Stödboenden, Förstärkta ärenden och socionombemanning m.m. Tack vare denna bredd kan vi samordna och specialanpassa olika insatser utifrån varje individs specifika behov.
https://www.attendo.se/IOF

Vald lösning:
Comgate Cloud Jourgrupp med mobil app.
Plats: Stockholm

”Comgate har hög och personlig service, säkerställer att systemet håller en fungerande och bra standard”
Martin von Schoultz  | Bit Regionchef Attendo Omsorg IOF.

GOP Construction AB

Vi är ett byggföretag i Umeå som erbjuder det mesta inom byggarbeten. Allt från enklare renoveringar, utbyggnader och uteplatser till större företagslokaler. Vi samarbetar med kunniga yrkesmän och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitét!
http://www.gop.nu/

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate mobilabonnemang
Plats: Umeå

”Comgate hade precis den växellösning som vi behövde. En enkel, funktionell och prisvärd växel. Vi har dessutom valt att använda Comgates mobilabonnemang som fungerar bra och sänker våra telefonkostnader väsentligt jämfört med de större aktörerna inom telefoni.”
Mattias Renberg | GOP Construction AB

Wijnjas Ost & Vinkällare

Vi älskar vin och ost! Samlas, skåla och njut tillsammans med oss i vinbaren. I restaurangen serverar vi mat i rustik anda. I vinkällaren har vi plats för större sällskap, möten och fest.
www.wbywijnjas.se

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate mobilabonnemang
Plats: Stockholm

”Comgate hjälpte oss ur en jobbig situation när vi satt med en gammal växellösning som inte fungerade. Med Comgates molnväxel har vi fått en pålitlig telefonitjänst och dessutom en avsevärt lägre månadskostnad.”
Marcus Maijanen | Restaurangchef

REDOVISNINGSBYRÅN A-LOT AB

Vi är en redovisningsbyrå med 40 års samlad erfarenhet att hjälpa små och medelstora företag. Vi gör allt tidskrävande pappersarbete så att våra kunder istället kan ägna sin tid åt det dom är duktiga på. Tel 08-556 344 46

Vald lösning:
Comgate Cloud molnväxel
Comgate Bredband
Plats: Stockholm

”Som ett litet bolag behöver vi få så mycket som möjligt för pengarna. Vi själva är väldigt okunniga på datorer och telefoni så Comgates support har varit helt ovärderlig för oss.”
Eva-Lotta Rindelaub | Ägare

Vår egenutvecklade succéväxel. Med Comgate Cloud växeltjänst kan vem som helst, även mindre företag, få en prisvärd professionell växel med automatisk telefonist, kö-funktion, hänvisning mm.

Läs mer

Är ni ett större företag? Välj en pålitlig växeltjänst som baserar sig på världens mest sålda växelplattform. Comgate Connect är operatörsoberoende, passar från ca 20 användare och uppåt och är helt skalbar efter ditt företags behov.

Läs mer

Jämför med våra vassa abonnemangs-paket och minska era kostnader för telefoni. Vi hjälper er kostnadsfritt, snabbt och smidigt med överlåtelse av befintliga abonnemang!

Läs mer